m ERENTAS2012

KEJOHANAN MERENTAS DESA 2012

26 Januari 2012 – Pada hari Khamis, Kejohanan Merentas Desa 2012 telah berjaya diadakan. Menjadi lumrah bagi sekolah mengadakan aktiviti merentas di kawasan berhampiran sekolah. Acara merentas desa dimulai dengan pelajar memanaskan badan di Dataran Kejat.

Seterusnya persiapan dimulai dengan guru-guru yang bertugas mengambil posisi di kawasan sekolah dan dihantar dengan kereta ke checkpoint masing-masing. Turut membantu, pasukan Kadet Polis dan BSBM yang telah ditempatkan di kawasan yang strategik. Diharap pelajar-pelajar yang telah berjaya mendapat tempat di dalam aktiviti merentas desa ini akan bersedia menghadapi dan memenangi Kejohanan Merentas Desa peringkat Daerah yang akan diadakan tidak lama lagi. Berikut adalah keputusan Pertandingan Merentas Desa :

RESUK

KEDUDUKAN RUMAH